Wij gaan de Kilimanjaro beklimmen!

Zo cool, Rianda en ik gaan op expeditie om de Kilimanjaro in Tanzania te beklimmen.Dag 06 (94) Met 5892 meter is de Kilimanjaro de hoogste berg van Afrika en de hoogste vrijstaande berg ter wereld.
Dit lijkt ons een fantastische ervaringen en uitdaging. In 2007 waren wij op vakantie in Kenia en hebben wij deze berg zien liggen en dat was een mooi en indrukwekkend gezicht zoals je op onze eigen foto’s kan zien. Wij hoorden toen ook dat je de Kilimanjaro als ‘amateur’ kon beklimmen. Wij zeiden toen tegen elkaar dat het ons geweldig zou lijken om dat te doen. Nu biedt Fit in Drie Maanden de kans en gaan wij in september 2016 die berg op.

Om de kans zo groot te maken dat ik de top haal moet ik eerst een andere uitdaging aangaan… SPORTEN!! Voor vele normaal maar voor mij… nee, niet voor mij…. Maar ik ga het wel doen! Per september ga ik bootcampen bij ‘Fit in Drie maanden‘ Enkhuizen. Lekker buiten op het Enkhuizer Zand, door weer en wind! Een flinke verandering voor lichamelijk en geest. Ik ga mijn ervaring in dit blog schrijven en delen met…. ehhhhh.. de wereld? Tenminste dat ga ik proberen. Het schrijven van teksten is namelijk zeker niet mijn sterkste kant. Ook dat zal dus een uitdaging worden.

Maar ik heb er zin in; zin in het sporten, zin in de beklimming!

Veel lees plezier.

Daniel

ps. je kunt op de hoogte van dit blog via Facebook en Twitter maar ook via e-mail door je e-mailadres in te vullen bij ‘Volg blog via e-mail’.

Advertenties

Auteur: danieldoets

Tjaaa... Zaankanter in Enkhuizen, optimist en positief, supporter van Alpe d'HuZes, Randstad Groep, gaat sporten....

2 gedachten over “Wij gaan de Kilimanjaro beklimmen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s