Koud wandel en kampeer weekend voor de boeg!

Slaapzak, matje, tent, wandelschoenen, thermo ondergoed, eten maken…

Wij zijn druk in de voorbereiding voor de Egmond Wandelmarathon 2016. We gaan met de Kilimanjaro groep in twee dagen ruim 42 kilometer wandelen over strand en door de duinen. Maar de grootste uitdaging is toch wel het slapen in een tentje bij temperaturen rond het vriespunt. De beklimming van de Kilimanjaro is nog ver weg maar dit weekend is de eerste kou training. 

Om op de Kilimajaro energie te sparen is het belangrijk om te weten hoe je efficiënt met je materiaal om gaat en hoe je warm blijft. Tevens kan een ieder ontdekken wat ze prettig vinden of wat je mist en kunnen we van elkaar leren. Want als we op die berg zijn willen we gewoon gáán!

Straks gaan we naar Egmond om vóór de regen en sneeuw… (volgens het weerbericht dan..) ons tentje te hebben staan. De voetbal vereniging Egmondia is zo gastvrij geweest om wat gras beschikbaar te stellen. Helemaal top!! Zeker omdat de start van de wandeltocht direct naast de voetbal vereniging is. Voor vanavond zoeken we het comfort van Restaurant Natuurlijk op om daarna in onze mummieslaapzak te rollen. 

 Zaterdagochtend lekker in de koude buitenlucht eieren bakken om dan de Noord route te lopen. Zaterdagavond hebben we minder comfort en maken bij onze tent eten (waar we al van hebben voorbereid 😀). Uiteraard met heeeeel veel groenten en vitamine zodat we zondag de tweede 21 kilometer kunnen lopen.

Een bijzonder weekend voor de boeg waar we erg veel zin in hebben!

    

 

Advertenties

Auteur: danieldoets

Tjaaa... Zaankanter in Enkhuizen, optimist en positief, supporter van Alpe d'HuZes, Randstad Groep, gaat sporten....

2 gedachten over “Koud wandel en kampeer weekend voor de boeg!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s