Ik schrijf dit blog omdat….

… ik als 37 jarige man, na 37 jaar echt ga sporten… In mijn leven wel eens een jaartje getennist maar daar houdt het toch wel een beetje op.  Maar nu ga ik sporten om een doel te bereiken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn september 2016 gaan Rianda en ik met een groepje op expeditie om de Kilimanjaro beklimmen in Tanzania. De hoogste berg van Afrika en de hoogste vrijstaande berg van de wereld; 5892 meter. Om dit te kunnen doen is enige conditie toch wel prettig. Per september ga ik bootcampen bij ‘Fit in Drie maanden‘ Enkhuizen. Omdat ik toch altijd wel een beetje gruwelde van sporten is dit voor een beste uitdaging. Lichamelijk en geestelijk….

Ik ga mijn sport ervaringen en de weg naar de Kilimanjaro in dit blog wegschrijven. Tenminste, dat ga ik proberen want ik ben helemaal geen schrijver en al helemaal niet creatief met tekst! Het bereiken van de top van de Kilimanjaro is dus niet alleen een uitdaging maar ook het schrijven van een blog is voor mij een enorme uitdaging. Maar het geeft je ervaring en is leerzaam. Je denkt na over de zaken waarover je schrijft, wat je hebt beleeft en hoe je dat kan beschrijven op een leesbare en aantrekkelijke wijze. Het blog is tot nu toe dan ook van ‘beschrijvend’ karakter. Wellicht dat dat nog gaat veranderen. Tip zijn welkom!

Maar ik heb er zin in; zin om te bloggen, zin om sporten en zin om naar een doel toe te werken.

Veel lees plezier.

Daniel

ps. je kunt op de hoogte van dit blog via Facebook en Twitter maar ook via e-mail door je e-mailadres in te vullen bij ‘Volg blog via e-mail’.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s